HOX! Katsokaa sivun laidassa olevat sivu linkit..siellä muutama kuva lisää näyttelystä + kuvia lapin reissulta :) (lapin kuvat tulevat tänään jossain vaiheessa..upeita maisemia..)

Nonii, elikkäs kello käy jo tuhat :) tänään palattiin näyttely ja lomareissulta pohjoisesta..(eilen jo yöllä kirjoitin mutta tänään siirsin tänne).lähdettiin ajamaan aamulla 08.30 ja oltiin oulussa vasta klo 19.00 ...menihän sitä aikaa kun ajeli ajan kanssa ja nautiskeli matkasta :) Mutta tälle sivulle vähän tarinaa pellon näyttelystä :)

Me, eli minä, kaverini Sanna ja tietenkin Rocky jr. yövytiin Pellossa Seolla :) oli muuten hyvä paikka yöpyä...kahden hengen huone ...saunalla... 48e :) hintaan kuului myös aamupala??!!  Aivan ihana paikka yöpyä..suosittelen jos joku on siellä yöpymässä...oltiin jo ajoissa klo.18.30 lauantaina Pellossa, syömisen jälkeen ajateltiin  käydä katsomassa sunnuntain kisapaikka jossa selvisi että paikalla on yövartijat joten pystyimme pystyttämään teltan jo illalla...onneksi..ottaen huomioon millaista sähläystä oli se sunnuntai..oikeaa sillisalaattia :D :D Rocky oli jo lauantai iltana ns. paikan innostama ja antoi äänensä kuulua jo teltan pystyttämisen aikana :D wuuh,wuh, hau,hau siellä ja hauhau täällä....:D poika kuitenkin hetken malttoi olla paikalla kuvattavana ..

Paikallinen koira wc näyttely alueella :)

768408.jpg

768410.jpg

Näyttely aamuna sitten käytiin pikku aamujumpalla lähi pusikossa

768411.jpg

Jonka jälkeen Rocky pääsi pesuhuoneeseen ja tassujen pesulle, samalla kyllä pestiin vatsakarvat kun sitä pissaa valuu niihin sen verran että tahtoi alkaa taas haiskahtaan karvaturri aika myskiselle :D kuivaus vaiheessa alkoi vähän aikataulu painamaan päälle mutta yritettiin ottaa rauhassa..kisapaikalla oltiin ajoissa ..tuntia ennen ...aluksi otettiin pikku turinat teltassa..

768407.jpg

..mutta mitä pikimmiten huomattiin ettei se aamulenkki IIIIIhhhan riittänyt energian purkuun..itseasiassa EI lähellekkään...Rockyllä oli paljon asiaa kaikille koirille :D siellä ei varmaan muut haukkuneet kuin Rocky ja ne pikkukoirat,"pölyhuiskat" :D nooh...jos Rocky oli hermostunut ja innoissaan niin kyllä oli omistajakin...tuntui ettei housuissaan pysynyt kun jännitti niin vietävästi :D...Fiksuna tyttönä sitten ajattelin vielä kävelyttää Rockyä sen aikaa kun pentuluokka on ensin..JOS olisin katsonut luetteloa olisin tajunnut ettei ole pentuluokaa collie kehässä...enkä olisi lähtenyt käveleskelemään...no, siellähän minä kentän toisella puolella Rockyn kanssa rauhassa tepastelen  kunnes satun katsomaan kehään päin..ja ajattelen ettei ole totta??!!! sinnehän ne ovat jo menossa...voi helkutti, en ole varmaan ikinä juossut niin kovaa ja niin hädissäni...kehätuomari kailottaa ettö numero 599 kehään...ja mulla vielä normi talutin..ei muuta kuin teltalla nanosekunnin mutka,äkkiä panta pois,näyttelyhihna tilalle ja kehään... voi taivas,pulssi oli varmaan tuhat ja pelkäsin kuollakseni että lennän kehästä ulos...mutta en onneksi...

Kehässä kaikki meni sillisalaattina ainakin omasta mielestä...meni niin nopeaa kaikki,rocky oli kuin 3 v lapsi väänsi ja käänsi..ja haukkui ja haukkui ja haukkui ja haukkui huuuuuh!!! Mutta niin se vain kaikesta sähläyksestä ja "huonosta käytöksestä" huolimatta sai EH:n ja kilpailuluokassa tuli 2. :) Arvostelu oli huippu...mitä nyt maininta käytöksestä ;) mikä oli aiheesta saatukkin ja täytyy kyllä sanoa ettei ollut koiran vika se sähläys ainoastaan kyllä oli esittäjäkin niin pihalla kuin olla voi... huolimatta valmistautumisesta :)

Tässäpä vähän kuvia palan painikkeeksi :)

Paras kuva Rockystä :)

768382.jpg

768381.jpg

768385.jpg

Ja asiaa riittää :D

768388.jpg

Jaa riittää...

768406.jpg

768398.jpg

768396.jpg

768394.jpg

768392.jpg

768390.jpg

768389.jpg

Tässäpä arvostelu sanasta sanaan:

Hyvät mittasuhteet,hieman kevyt kuono-osa ( Rainer sanoi että se kyllä vahvistuu kun vanhenee), pienet hienot korvat,hyvä ylälinja, oikea karva, hyvin kannattelee häntää, tarvitsee kehäkokemusta, saisi olla ylpeämpi ja lopettaa haukahtelun.

Laatuluokka: EH

Kilpailuluokka: 2.

 

Summasummarum kunhan haukkuminen loppuu ja esittäjä ja koira eivät ole kuin puolukka p...... niin hyvää tulee :) harjoittelua ja harjoittelua nyt...kohti lokakuun näyttelyä :)