Noiden sunnuntain mätsärien jälkeen muuten jaksoimme rocky pojan kanssa raahautua sinne linnanmaalle  :) siellä taas treenattiin näyttely juttuja ja olisi ollut tottistakin :D mutta eii me oikeen osattu ton rockyn kanssa niin hienoja juttuja :) Oli tosi ihana nähdä muitakin collieita kun tuntuu ettei niihin missään ikinä törmää...?Saatin kaiken lisäksi vielä muutama hyvä tipsaus kontakti harjoituksiin ja muutenkin yleiseen koulutukseen :) Oltiin tosi tyytyväisiä Rockyn kanssa päivän antiin :) Ensi sunnintaina uudelleen !

(alaosasto järjestää kaikille roduille avoimet näyttelytottumus- ja tokotreenit 22.4. ja 29.4. Yliopiston parkkipaikalla (kasvatustieteiden tiedekunnan edessä, Kaitoväylän puoli). Kokoontuminen kello 15:00. Harjoitukset ovat ilmaisia, halutessaan voi kannattaa yhdistystä parhaaksi katsomallaan summalla)

Ja sitten tuohon hauskaan yhteen törmäykseen :) Oltiin Rockyn kanssa tänä iltana höyhtyän koirapuistossa  ja sinne tulla tupsahti ensi kertaa meidän käyntikerroilla...toinen Collie :D :D Jihaa jippiajee !!! Sitten lähemmäksi päästyä ..kappas vaan...samasta koulusta ...samasta opiskelija ryhmästä...on kyseisen collien  omistaja Elisa :D...ja kaiken huipuksi ....collie oli nimeltään Niki...eli Forsooth My Lady Darling  eli tutuista piireistä :) Terveisiä vaan Eeva-Liisalle :)! Huomenna lähdetäänkin Eeva-Liisan ja Mimmin kanssa Näto-harjoituksiin II:hin Siellä onkin sitten Colliet edustettuina :) Nyt tämä tyttö lähtee nukkumaan että aamulla jaksaa nousta Ruotsia opiskelemaan :)

No voi tuhannen tusaus! Noi linkit menee pääsivulle...eli katsokaapas sieltä L-pentueen pikkuneidit :)