Taas mentiin aamuyöstä samalla rutiinilla kuin edellinenkin :) eli tasan klo. 04.00 tuli ihan kamala pisu hätä...ei muuta kuin emoa herättämään ja pihalle...hätä oli niin kova ettei siinä kyllä mennyt kuin pari sekunttia ja homma oli hoidettu..äkkiä sisälle ja takaisin molemmat tuutumaan :)....en tiedä mitä tuon keino-emon päässä sitten aamulla kahdeksan aikaan liikkui kun kömpi itse ensin vessaan???!!! Minä siinä perässä viuhdoin että :Huuhuuu mullakin on hätä....!! Haloo herää pahvi!..pissa tulee kohta matolle!!! Apuaaaaaa....Yritin ja yritin ja siinä se vaan kökötti ihan unen pöppöröisenä kunnes lopulta tajus että se pissa kyllä valuu ihan vaikka istualtaan matolle :D Olisittepa nähneet miten vikkelästi ihmisolento hyppää avuksi :D noooh...minä kipitin saman tien loput lirut lirauttamaan ulos...Höh,mikä hölmö! olisi edes avannut sen oven niin olisin pääsyt tekemään kaikki ulos!

Tänään minulle sanottiin että olen niin taitava poika ilmoittamaan äänekkäästi et koska on hätä ,että käärimme yhteistuumin sanomalehdet oven edestä pois, missä ne ovat lojuneet tyhjänpanttina kokoajan ja lähinnä toimineet kivana repimisleikkinä. Miksipä niitä pitämään kun ei niihin mitään tule. Tilalle laitettiin oven eteen kiva pieni matto ja emo sanoi ettei se haittaa vaikka sihen tulisi hädän sattuessa liru...pesukoneethan on keksitty ja ei sellaisia mattoja kuulemma olekkaan mitä ei voisi pestä!

Päivän jännitävin tapahtuma oli kun olin pihalla leikkimässä ...siihen yhden naapurin pihalle ilmestyi outo mies ! Minä ajattelin heti ilmoittaa sille lapion heiluttajalle ettei meidän pihalle ole kyllä tulemista..peruutin oven eteen isthdin alas,tuijotin tuimasti sitä miestä,murahtelin,poksahtelin ja haukuinkin sitä vähän! Mutta se vaan jatkoi lapion ja harjan heiluttamista joten päätin mennä lähemmäksi pihan rajaa poksumaan ihan vaan varmistaakseni että mies näkee minut...Kohta emokin tuli siihen ja totesi että aika mennä sisälle..joten mies oli varmaan sitten vaaraton :)

Sanoin tänään emolle että minusta pitäisi ottaa taas kuvia kun viikkojakin tullut lisää ;)